O nama

O nama

Preduzeće “Luka-term” doo osnovano je 1997. godine u Beogradu. Osnovna delatnost firme je uvoz i trgovina na veliko nerđajućim čelicima (INOX, prohrom, rostfrei) i njihovim poluproizvodima.

Preduzeće “Luka-term” doo formirano je kao kompletan INOX servisni centar. U našem visokoregalnom skladištu u svakom trenutku kupcima su na raspolaganju razumne količine robe visokog kvaliteta.

U našem asortimanu nalaze se limovi u tablama i namotajima, profili, cevi (kvadratne, okrugle, pravougaone), šipkasti materijali, flahovi, dekorativni limovi, perforirani, gazišta… Svi materijali sa našeg lagera poseduju prateće sertifikate.

Sa ponosom ističemo da su kvalitet materijala, mogućnost brze isporuke, dobre cene i spremnost da se potrebama kupca uvek izađe u susret ono što nas odlikuje i što nam omogućava dugogodišnje prisustvo na tržištu prohromskih (INOX) materijala.

Luka-term doo sa svojim stručnim timom prati svetsko tržište i stalno širi svoj asortiman. Koristeći nase dugogodišnje iskustvo, dobre poslovne namere, visok kvalitet materijala i dobre cene stalno širimo listu korisnika našeg lagera.

Velikim asortimanom repromaterijala u svakom trenutku stojimo na raspolaganju za dogovor i savet a sve u cilju ostvarenja zajedničkog cilja – dobre poslovne komunikacije!